Kom igång med Boatings

Utforska vägvisaren

Att hitta den perfekta hamnen kan vara svårt, speciellt om kvällen börjar närma sig och vädret inte är det bästa. Befinner man sig i obekanta vatten börjar många då leta i hamnböcker för att se vilken hamn som passar bäst utifrån sina behov. Ett himla bläddrande tycker vi och har därför tagit fram den digitala vägvisaren där du kan filtrera på specifika önskemål, jämföra olika hamnar, få en uppfattning om avstånd från din position och mycket mer.

FILTRERA

Boatings erbjuder en smart filtreringsmotor som gör det möjligt att enkelt välja gäst- eller naturhamn digitalt efter just dina önskemål tex vindskydd, djup, typ av tilläggning, livsmedel, kultur, vandringsleder etc. Genom att filtrera på dessa olika tjänster så kommer du på kartan se vilka hamnar som finns i din närhet och du kan därefter enkelt planera din rutt.

HAMNÖVERSIKT

För att snabbt få en översikt kring den hamn du filtrerat fram har vi samlat nödvändig information under fliken «hamnöversikt». Du kan tex hitta uppgifter till hamnkontoret, länkning till turistinformation och mycket mer.

SKAPA NATURHAMNAR

Nu kan du som användare i Boatings skapa upp nya naturhamnar och fylla på med nödvändig information som även andra användare kan ta del av. Under kategorin FAQ i menyfältet hittar du information kring tillvägagångssätt.