Kom igång med Boatings
BÅTFAKTA

Föreställ dig att du står i båtaffären och ska köpa en reservdel till din motor, ja hur löd det där motornumret du måste ange? Genom att ha all specifikation dokumenterat i Boatings app behöver du inte lägga energi på att komma ihåg sån information.

BÅTDOKUMENT

Vi har insett att många sparar information om sin båt på olika ställen. Därför har vi skapat en folder för dina viktigaste dokument tex försäkringspapper, radiolicenser osv. Eftersom fler och fler använder molnet för att spara dokument har vi också lagt in funktionen att länka till det faktiska dokumentet på tex ondrive.

Service- och reparationshistorik

När det gäller bilar är det självklart att ha en servicebok som följer bilen vid försäljning. Det är en garanti att bilen har skötts på ett bra sätt. Varför har vi inte detta på båtar? Vi ger dig nu möjligheten att spara all service- och reparationshistorik du gjort på ett ställe. Du kan se funktionen som en kontinuerlig påminnelse om när du tex gjorde motorservice senast, men också som ett bra försäljningsdokument för att visa hur bra du skött båten. Även här finns förstås möjligheten att skapa länk till kvitton från din servicepartner.

Utrustningslistan

Som båtägare brukar man uppgradera utrustningar undan för undan och det kan vara svårt att hålla ordning på när det köpts in, vilken modell, kvitton, garantier etc. Vi har därför skapat utrustningslistan där du kan dokumentera det mesta runt din utrustning. Ytterligare en positiv konsekvens av denna funktion är att du kan skippa massa pappersmanualer i båten som kommer med all utrustning. Vi har istället gjort det möjligt för dig att lätt hitta dessa genom att länka till de digitala manualer som du sparat i molnet.

TODO-listan

Många båtvänner pratar om vad de ska göra för projekt med båten. De flesta har idéer i huvudet, på telefonen eller på olika lösa lappar. Detta tyckte vi att vi kunde göra effektivare. Därför skapade vi en ”att göra lista” där du kan dokumentera dina planer, kategorisera och prioritera dem för att enkelt kunna planera din tid.